Gianni Annoni és Ördög Nóra Mikulás illetve krampusz egy Audi SQ5 modellel érkezett meg szombat délelőtt Miskolcra, ahol a helyi Családok Átmeneti Otthonában élő gyermekeknek adta át a Mikulás ajándékait. Az Ökumenikus Segélyszervezet és a Porsche Hungaria közös karitatív akciójának első állomása volt ez a miskolci átadó, az autóimportőr ezen kívül négy településre visz mikuláscsomagot a Családok Átmeneti Otthonában élőknek.

„Az Ökumenikus Segélyszervezettel karöltve tavaly kezdtük el a családok átmeneti otthonának támogatását. Az itt lakó gyerekek különösen megérdemlik a Mikulás kitüntetett figyelmét, ezért az Audi szívügyének tekinti ezt az együttműködést. Márknagykövetünk, Gianni, Mikulásként azonnal a segítségünkre sietett, nagy öröm számunkra, hogy idén Ördög Nóra krampuszunk is támogatja a munkáját”– tette hozzá Zakariás Fruzsina, az Audi márkaigazgatója

A Porsche Hungaria akciójának keretein belül 186 gyermeket ajándékoz meg. A gyermekek mindegyike az Ökumenikus Segélyszervezet Családok Átmeneti Otthonainak egyikében él. Miskolc után Budapestre, Kastélydombra, Szolnokra és Orosházára is ellátogat majd az autóimportőr Mikulása.