Szeretném rögtön egy figyelmeztetéssel kezdeni, megkérdőjelezhető zenei ízléssel van megáldva a felvételt készítő orosz autó tulajdonosa, ezért jobb lehalkítani a hangszórókat már a lejátszás előtt.

Amúgy a július 3-án, Oroszországban készült felvételen azt látjuk, hogy egy unalmas, nyílegyenes úton haladunk tempósan, amikor is utolérünk egy autóbuszt. Semmi probléma, van ugyan szembe forgalom, de nem vészes, kivárjuk, amíg lehet előzni, és nekiindulunk. Sajnos a közvetlenül előttünk haladó Logan vezetője is így van ezzel, és nem néz a tükörbe, hanem egyszerűen megkezdi az előzést, és nekiütközik a kamerás autónak. Esélye sincs a sofőrnek, és ahogy nagy tempóval megpördül, az első keréknél eltalálja az autóbuszt, ami a jobb oldali árokba csapódik. A Logan a bal oldali árokba távozik, mi meg borulunk egy jót. A kamerás autó sofőrje szemmel láthatóan jól van, a többiek sérüléséről nincs információnk.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!