Egészen elképesztő történettel jelentkezett a közösségi oldalakon az angliai Manchester egyik rendőre, aki autós üldözés közben kapott egy váratlan hívást…

A Twitteren csak „K őrmester” néven posztoló manchesteri rendőr 2012 márciusa van fent a közösségi oldalon, és oszt meg rendszeresen olyan sztorikat, amiket nem is gondolna az ember, hogy megtörténhetnek.

Most azonban valami olyasmi történt, amire még a sokat látott K őrmester sem számított.

A beszámolója szerint az egyik éjjel egy elég ijesztő autós üldözés kezdődött Manchesterben, ahol a rendőrautók mellett még helikoptereket is be kellett vetni.

A történetnek azonban nem ez a legérdekesebb pontja. Állítólag ugyanis az üldözött autó egyik utasa a menekülés közben felhívta édesanyját, és megkérte, próbálja lebeszélni a rendőröket arról, hogy kövessék őket.

Szóval az anyuka tárcsázta a 999-et (az angol 112), és szólt, hogy az ő pici fia nagyon megrémült, és legyenek szívesek békén hagyni őt.

A szívszorító telefonhívás azonban nem győzte meg a rendőröket, akik nem sokkal később megállították az autót, és letartóztattak mindenkit.