Hollandiában kínálják eladásra ezt a még be nem fejezett Porsche 911 Turbo kabrió utánzatot, amelynek egy Bogár adja az alapját. Mielőtt még bárki szentségtörésről beszélne, ne feledjük, hogy Ferdinand Porsche is hasonló módon kezdte, azaz a Bogárból faragott sportkocsit.

Ami eltérő, hogy ezúttal teljes egészéből műanyagból készítették el a karosszériát, ami nem saját ötlet, hanem ránézésre egy, a kilencvenes évek elején gyártott Porsche 911 Turbo kabrió hasonmása. Noha teljes a felépítmény, messze van még attól, hogy fényezni lehessen, nem is beszélve az ülések kivételével nem létező utastérről.

Itt még bőven van mit szabni Itt még bőven van mit szabni

Az ajtóborításokat, műszerfalat már az új tulajdonosnak kell majd befejeznie, nem is beszélve az autó technikájának összerakásáról. Az autó alatt ugyan ott vannak a futóművek meg a váltó, de az egyébként már befejezett motor még raklapon pihen, és az eredeti Porsche felnik mögül kivillanó fékdobokkal is kellene valamit kezdeni a sikeres optikai csalás érdekében.

Szép a Bogár motor, de nem valami erős Szép a Bogár motor, de nem valami erős

A meglehetősen sok munkát igénylő Porsche 911 Turbo kabrió utánzatért egyébként egy 1967-es évjáratú Bogár kabriót áldoztak fel, ennek megfelelően nem épp a megjelenéshez illő menettulajdonságokkal ruházza majd fel az autót a négyhengeres boxer. Innen szép nyerni.

Karosszéria van, tető nincs - hosszú az út a befejezésig Karosszéria van, tető nincs – hosszú az út a befejezésig

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!