A Hungaroring Sport Zrt., az Ostermann Forma 1 Kft., a MÁV-Start, a Volánbusz és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) összefogásának eredményeképpen egy 9990 forintért megvásárolható belépőjeggyel 2012. július 29-én, vasárnap az ország legtávolabbi pontjáról is ingyen elérhető tömegközlekedéssel a 27. Formula 1 ENI Magyar Nagydíj. Az együttműködés elsődleges célja a fővároson kívül élők mozgósítása. Ezzel a belépővel ugyanis az ország minden pontjáról térítésmentesen utazhatnak el a szurkolók a mogyoródi futamra. A jegyből mindössze tízezer darabot állítanak elő, érdemes tehát minél előbb megvásárolni.

A belépő tulajdonosa térítésmentesen veheti igénybe a MÁV, a Volánbusz, a BKK metróit és az Árpád híd pesti hídfőjétől a Hungaroringig közlekedő buszjáratokat. Az Észak-Magyarországról érkezőknek érdemes Gödöllőnél leszállni a vonatról, mert innen is ingyenes különjárattal közelíthetik meg a pályát. (Közlekedési célokra a jegyet 2012. július 29-én 0 órától aznap 24 óráig lehet felhasználni, tehát csak ezen a vasárnapi napon érvényes a fent megjelölt járatokra!)

Ugyancsak kedvezményes állójegyet vehetnek azok, akik pénteken vagy szombaton szeretnének kilátogatni Mogyoródra. Ezek 3000, illetve 4900 forintba kerülnek. A közönség minél színvonalasabb kiszolgálása érdekében a legkorszerűbb LED-falakat szerelik fel a pályán, és a Hungaroringen korábban magas árakkal dolgozó vendéglátósokkal is megállapodtak, szabályozták az árakat, egy sör például hatszáz forintba fog kerülni.

A nemzeti színekre festett székekkel felszerelt Gold 5 tribünt a Magyar Nagydíjon avatják fel.
A Hungaroring vendége lesz a Magyarországon filmet forgató Bruce Willis és a Budapesten július 29-én, a futam napján koncertező Bryan Adams is.  Gerstl Péter, az Ostermann Forma 1 Kft ügyvezető igazgatója elmondta, összesen tízezer darab 9990 forintos jegy van, és folyamatosan tájékoztatni fogják az érdeklőket, hogy mennyi áll még rendelkezésre. Egyúttal bejelentette, hogy az új, Gold 5-ös tribünre szóló vasárnapi belépők a Bryan Adams koncertre is érvényesek lesznek.  A jegyek megvásárolhatók az Ostermann Forma 1 Kft-nél, az IBUSZ-irodákban – és az ostermann.hu weboldalon keresztül. A Forma1 Club tagjai az eddigiekhez hasonlóan jogosultak a kedvezményes belépőjegyekre.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!