New Yorkban készül a hivatalos videó a Kia új minijéről New Yorkban készül a hivatalos videó a Kia új minijéről

Szoborral indult, rajzokkal folytatódott a Kia Picantó új generációjának bemutatkozása, most pedig itt vannak az első, álcázatlan képek az újdonságról. Az eset különlegessége, hogy ezek a fotók New Yorkban készültek, ahol épp a hivatalos videót forgatták az autóról.

A rendszámtábla helyén olvasható Morning felirat arra utal, hogy az autó neve változatlan marad, jelenleg is ezen a néven forgalmazzák Dél-Koreában a miniautót. A fényszórók erősen hasonlítanak a Vengára, a jobban előreugró első lökhárító miatt azonban nem lesz könnyű majd összekeverni a két autót. Hátul a Carens stílusában megrajzolt lámpákat találunk. A látványos spoilerek és könnyűfém felnik a gyári alkatrészkatalógusból származnak, az igazán olcsó változatok ezek nélkül jönnek majd. Többet a Kia Picanto Genfi Autószalonra időzített bemutatója után tudunk majd mondani, bár az is lehet, hogy Morningként hamarabb leleplezik az autót.

A márka buszlimuzinjainak formájából gyúrták össze az új Picanto karosszériáját A márka buszlimuzinjainak formájából gyúrták össze az új Picanto karosszériáját