Korábban már közöltünk álcázatlan képeket az alaposan átalakított Suzuki Alto miniről, most még jobb képeket sikerült készíteni, és már néhány további információval is rendelkezünk a típusról.

Első és legfontosabb, hogy egyelőre csak a kínai piacon vezetik be az átalakított megjelenésű autót, a felvételek is a Changan-Suzuki gyárának udvarán készültek – miután valaki felemelte a mindent eltakaró ponyvát a prototípusról. A hírek szerint még augusztusban, a Guangzhoui Autószalonon mutatják be a modellfrissítést – konkrétan ezt a példányt állítják majd ki a standon.

Elöl és hátul is a lámpákra és a lökhárítókra szorítkoznak a változások, mégis jelentős az átalakulás. Műszakilag minden marad a régiben, az 1,0 literes háromhengeres 5 fokozatú kézi kapcsolású, vagy 4 fokozatú automatikus váltóval kérhető. A felszereltségben sincs újdonság, Kínában eddig is letekerhető és nem kibillenthető hátsó oldalablakokkal árulták az autót. Arról egyelőre nincs információnk, hogy az Indiában gyártott és onnan Európába exportált példányok esetén mikor-, vagy hogy egyáltalán megtörténik-e a képeken látható modellfrissítés.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!