Nem is olyan rég még hatalmas méretű hűtőrácsot próbált ránk erőltetni a Peugeot, ebből a korszakból származó utolsó emlék a 301-es nevű megfizethető lépcsős hátú. Hamarosan azonban átalakítják a megjelenést, Kínában már le is fotózták a Dongfeng gyárban – a helyi piac számára ott készül a típus – az átalakított megjelenésű autót. Teljesen új az orr, patkó alakú fényszórók és a korábbinál sokkal kisebb hűtőrács alakítja át radikálisan a megjelenést, hátul ott látjuk a “macskakarom” mintájú fényt kibocsájtó lámpákat.
psa2
A Citroën C-Elysée esetén csak az orr változása számottevő, egy csíkba rendezték a fényszórót és a hűtőrácsot. Új a lökhárító alsó részén a légbeömlő megjelenése is, a gazdagon felszerelt autóknál ide is kerül majd krómcsík. Itt is új a hátsó lámpa, nem az egész felső rész a fehér, csak egy csík. A belső térben nem várható változás, ahogy új motort se kap majd a Citroën C-Elysée/Peugeot 301-es, Kínában marad az ott egyedüliként kínált, 117 lóerős 1,6 literes szívómotor.

psa3

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!