Csak egyetlen kérdésre kell helyesen válaszolnod, és páros belépőt nyerhetsz a WTCR magyar futamára!

Április 28-29-én a Hungaroringen startol el a WTCR FIA túraautó-világkupa magyar futama. Az izgalmas versenyen te is részt vehetsz, amennyiben tudod a helyes választ az alábbi kérdésre, és április 17-ig elküldöd nekünk a nyeremenyjatek@automotor.hu e-mail címre.

A kérdés: Milyen márkával versenyez idén Michelisz Norbert a WTCR-ben?

A helyes megfejtők között 6 darab páros jegyet sorsolunk ki a WTCR FIA túraautó-világkupa magyar futamának 2. napjára (április 29., vasárnap).

Játékszabályzat:

Az Autó-Motor magazin játékának hivatalos szabályzata

A játékban a Szervező, illetve a Játék szervezésében vagy lebonyolításában közreműködő cég tulajdonosa, vezető tisztségviselői, alkalmazottai és mindezek a Ptk. 685. § b) pontja szerint meghatározott közeli hozzátartozói nem vehetnek részt.

1. A Játék szervezője

Az Autó-Motor játékának (a továbbiakban: “Játék”) szervezője a Mediaworks Hungary Zrt. (székhely: 1034 Budapest, Bécsi út. 122-124, mint a Játékban résztvevő Autó-Motor magazin kiadója és FB oldalának üzemeltetője (a továbbiakban: “Szervező”).

2. A Játékban résztvevő személyek

A játékban részt vehet minden Magyarországon állandó lakcímmel rendelkező természetes személy, kivéve a Szervezők és az Akció szervezésében közreműködő ügynökségek, ezek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, alkalmazottai.

3. A Játék időtartama

2018. április 11.- 2018. április 17.

4. A Játék menete

A Játékban résztvevők a megadott időszakban a feltett kérdésre e-mailben küldhetik be válaszaikat (nyeremenyjatek@automotor.hu). A helyes választ beküldők között a Szervezők 2018. április 18-án kisorsolják a nyerteseket. A válaszokat a Szervezők csak abban az esetben fogadják el érvényesnek, ha a játékos a kérdésre pontos és helyes választ ad. A játék időtartama alatt a Szervező csak egy regisztrációt fogad el. Egy nyertes egy páros belépőt nyerhet!

5. Személyi jövedelemadó

A Szervező vállalja a nyereményekhez tartozó adóterhek megfizetését.

6. Vegyes rendelkezések

6.1. Résztvevő a jelen Játékban való részvételével tudomásul veszi és elfogadja a jelen játékszabályban foglalt valamennyi feltételt, valamint kifejezetten beleegyezését adja ahhoz, hogy adatait a Szervező (Mediaworks Hungary Zrt.) és a kiadói érdekeltségébe tartozó cégek PR és marketing célokra, visszavonó nyilatkozatig felhasználják.

6.2. A Szervező fenntartja a jogot, hogy a nyereményt publikálja vagy ismertesse a nyertes nevét a tömegtájékoztatási médiumokban és egyéb promóciós és reklámcélokat szolgáló anyagokban.

6.3. A Játék résztvevői, részvételükkel minden külön jognyilatkozat nélkül automatikusan elfogadják a hivatalos játékszabályban foglalt valamennyi feltételt. A játékszabály módosításának jogát a Szervező fenntartja.

6.4. A nyeremény készpénzre nem váltható!