Először csak megjelenésében lesz sportosabb a Nissan Leaf, hiszen a Nismo változat csak optikai változásokat – no és némileg bekeményített futóművet – jelent az alaptípushoz képest, a nagyobb teljesítményű hajtómotorral és nagyobb kapacitású akkumulátorral rendelkező E-Plus változat csak 2019-ben kerül majd a kereskedésekbe.

A formatervezők szokás szerint élesebb vonalakat rajzoltak a Nismo változat lökhárítóinak, mindezt alul vörös díszekkel emelik ki, és ott vannak még az esztergált felületű, 18 colos könnyűfém felnik is. Még némi extra fólia-dekoráció, azaz a motorháztetőn elhelyezett V alakú fekete matrica teszi sportosabbá a megjelenést, amely a kétszínű karosszériából adódó fekete tetőhöz passzol. Egyelőre csak tanulmány a Nissan Leaf Nismo, a jövő év közepén várható a megjelenése a kereskedelmi forgalomban – ez alkalommal már arról beszélnek a jól értesült források, hogy világszerte elérhető lesz majd.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!