A Genfi Autószalonon láthatja majd először a nagyközönség az új Insignia Grand Sport és Sports Tourer autókat, ezzel egy időben jelentik be az Opel Exclusive program beindulását. Ennek keretében különleges fényezésekkel, egyedi bőrkárpitokkal és felnikkel lehet egyedivé tenni a megjelenést, és nem csak egyszerűen a katalógusból választható színek lesznek a kínálatban, de tényleg bármit kikevernek a vevő kérésére.

Háromféle lakkozást lehet választani a szín kiemelésére, a Háromrétegű lakk intenzív és mély hatást eredményez, a Metálfénynél alkalmazott aluforgácsok különös csillogást kölcsönöznek az autónak, a Gyöngyház-finisnél speciális kristályokat kevernek a lakkba. Az egyedi megjelenést 4K felbontású digitális képeken lehet konfigurálni, a végeredményt pedig a virtuális valóságban lehet majd körbejárni, és az utolsó módosításokat elvégezni a megrendelés véglegesítése előtt.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!