Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Volkswagen megkezdte az előkészületeket a farmotoros VW Kombi gyártásának kifuttatására, tehát elkészítették a minden, az autóhoz elérhető extrával felszerelt búcsúzó szériát.

Azonban a gyár egy kicsit elszámolta magát, mégpedig azzal, hogy eredetileg csak 600 darabot akart készíteni a Last Edition nevű limitált szériából. Akkora vásárlói érdeklődés támadt hirtelen az autó iránt, hogy úgy döntöttek a brazil döntéshozók, hogy még 600 darabot készítenek a gyárban, tehát összesen 1200 darabos limitált szériával búcsúztatják el a farmotoros haszonjárművet.

Árengedményre ennek megfelelően esély sincs, hiszen még a dupla mennyiséget is gond nélkül értékesíteni tudják majd a kereskedők, sőt, valószínűleg lesznek, akik rálicitálnak a 8,1 millió Ft-nak megfelelő listaárra. Az egyedüli módosítás az eredetileg bejelentett VW Kombi Last Edition-höz képest, hogy a műszerfal közepén lévő plaketten immár 001/1200 lesz a számozás.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!