Amíg a Citroën harsány megjelenéssel prezentálja az új személyszállítóját és a Dangel-összkerékhajtást Genfben, a Peugeot sokkal visszafogottabb tanulmányt készített a Traveller alapján, az i-Lab egy, a mai kor igényeire szabott tárgyalóbusz.

A gyakorlatban ez a hátsó utastér átépítését jelenti, amelyben négy darab, egymással szembe fordított kényelmes fotel kapott helyet. Az igazán tanulmányba illő rész az a 32 colos képátlójú érintőképernyő, amelyet az ülések között egy olyan konzolon rögzítettek, amelynek a segítségével ide-oda lehet azt tologatni.

A Samsung segítségével elkészített készülék nem csak arra alkalmas, hogy egy képet jelenítsen meg, de a mögötte lévő számítógép segítségével a négy utas külön-külön használhatja a saját érintőképernyőjét. Arra is lehetőség van, hogy a hátul utazók a többiek tudomása nélkül használják számítógépüket, ebben az esetben virtuális-valóság szemüveg áll rendelkezésükre. Ezen kívül az autó képes kommunikálni az összes utas Bluetooth készülékével, van wifi-kapcsolat és nem spóroltak a különféle töltési lehetőségekkel sem. A Peugeot Traveller i-Lab vezetőfülkéjét fabetétek teszik elegánssá.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!