A Weltauto kínálatából egy Škoda Octavia típusú autót adományozott a Porsche Hungaria a cég 20. születésnapja alkalmából 2010. év végén a Heim Pál Kórháznak. Az ünnepélyes autóátadón Prof. Dr. Harmat György, a Heim Pál Kórház főigazgató főorvosa vette át a gépkocsit Eppel Jánostól, a Porsche Hungaria ügyvezető igazgatójától.

A gépjármű az átadás után beállt a korház normál működési rendszerébe, és napi ellátási feladatokat végez. Az autó mindennapi feladatai közé tartozik a dokumentumok, és vizsgálati anyagok fuvarozása, de előfordul, hogy személyszállításra is használják.

„Nagyon hálásak vagyunk az autóadományért, ugyanis fontos szerepet tölt be a Weltauto használtautó kínálatából származó Octavia a kórház életében. A szállítási feladatok mellett gyakran előfordul, hogy ezzel az autóval mennek az ügyeletes orvosok a beteg gyerekekhez, akikről rövid időn belül el kell dönteni, hogy az állapotuk alapján kórházi ápolás szükséges-e, így különösen értékes a kocsi rendeltetése.” – mondta el Prof. Dr. Harmat György, a Heim Pál Kórház főigazgató főorvosa három hónappal az átadás után. „0-24 órában fut ez az autó, így túlzás nélkül állíthatom, hogy maximálisan kihasználjuk a szolgálatait. Annak ellenére, hogy az átadás előtt már nagy futásteljesítménnyel rendelkezett a Škoda, hiba nélkül, megbízhatóan teszi a dolgát.” – tette hozzá a főigazgató.