Egy Pagani Zonda stílusú motorkerékpárral kezdett a Bajzáth Unique Bikes, a gépet maga Horacio Pagani vásárolta meg. Másodikként egy, Lamborghini stíluselemeket felvonultató gépet készítettek, most pedig itt vannak a harmadik modell részletes tervei, amelyen jól megfigyelhetőek a Bugatti Veyron stíluselemek.
bajzath2
Arra is felhívják a figyelmet, hogy a megjelenés ettől eltérhet, hiszen ha úgy akarja a megrendelő, autójának színvilágát kapja a motorkerékpár, de természetesen bármi mást is megvalósítanak, legyen szó látható karbonról, vagy egyéb különleges igényekről. Potenciális vásárlók már jelentkeztek is, arab megrendelőkkel folynak tárgyalások a gép gyakorlati megvalósításáról. A Bajzáth Unique Bikes többi gépéhez hasonlóan a Veyron-stílusú gépben is Harley-Davidson Revolution blokk dolgozik 135 LE/144 Nm teljesítménnyel, a saját tömeg megközelíti a 300 kg-ot.
bajzath3
A Bajzáth Unique Bikes egyébként több más szuperautót is szeretne átültetni a motorok világába, a bajzath.eu weboldalon megnézhető tervek közül a 6×6-os G-osztályra hajazó háromkerekű – hátul két kerék egymás mögött – terv tűnik a legvadabbnak.

bajzath4

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!