Az eddigi Rimac Automobili néven működő horvát startup átszervezi a felépítését, és Rimac Csoportként működik a jövőben, ezen belül két üzletág lesz, a fejlesztésekért felelős Rimac Technology és a szuperautó-üzletágat jelentő Bugatti Rimac. A tulajdonosi struktúra változatlan, tehát a Rimac Csoport 37%-a marad Mate Rimac tulajdonában, 24%-kal a Porsche következik, 12%-kal a Hyundai Motor Group. A Rimac Automobili és a Bugatti Automobiles cég közösen létrehozza a horvát központú Bugatti Rimac d.o.o. vállalkozást, ami mostantól kezdve a Rimac és Bugatti típusok fejlesztéséért felel, az új cégben 55%-os tulajdonrésszel bír a Rimac Csoport, a fennmaradó 45% a Porschéé; a cég vezetője Mate Rimac lesz.

A Rimac megtartja horvát, a Bugatti a francia gyárát, és ezeket a jövőben is egymástól függetlenül üzemeltetik. Az új cég fejlesztőmunkája a jelenleg 200 millió eurós befektetéssel épülő, 100 000 m2-es Rimac Campuson belül lesz. A jelenlegi Rimac főhadiszállás közelében épülő Campus a Rimac Technology székhelye is lesz, és mintegy 2500 mérnök dolgozik majd a létesítményben 2023-tól kezdődően.

Középtávon elektrifizálják a Bugatti modelleket, hosszú távon pedig látványos újdonságokkal készülnek. Fontos a nyereséges működés, ennek érdekében a szuperautókhoz kifejlesztett technológiákat is értékesítik majd a Rimac Technology nevű beszállítón keresztül.