Úgy tűnik, a múlt század hetvenes éveiben kezdtek ronda autókat gyártani, hiszen ebből az időszakból származnak a listán szereplő első járművek – bár az is lehet, hogy csak eddig nyúlik vissza a válaszadók emlékezete. Ehhez képest a dobogón csak mai járműveket találunk, az élen nem meglepő módon egy SsangYong típussal.

Az AutoExpress újság a helyezések mellett a típusokra vonatkozó, szerintük legjellemzőbb kommentárokat is közzétette, ezek is sokat elárulnak arról, hogyan vélekednek az ügyfelek az autókról.

1. SsangYong Rodius
„Ideje, hogy bezúzzák ezeket.”
2. Reva G-Wiz elektromos autó
„Lassú, nem biztonságos és bűn ronda. Kicsi, kényelmetlen doboz.”
3. Chrysler PT Cruiser Cabriolet
„Egy igazi rút kiskacsa. Hiánya a kifinomultság és a vezetési élmény, valamint rossz minőségű az utastér. Újdonság volt, de egyáltalán nem vicces.”
4. FSO Polonez
„Olcsó, gyengén teljesít és egyáltalán nem kívánatos.”
5. Rover City Rover
„Kezdettől fogva rossz fogadtatása volt, nem utolsó sorban a rossz gyártási minőség miatt.”
6. Mitsubishi Mirage
„Rossz vezethetőség és nagyon rossz anyagok, és a vételár nem ezt tükrözi.”


7. Suzuki X-90
„Ki akart kétüléses, kabrió mini SUV-t? Senki, különösen ilyen borzasztó megjelenéssel és nulla terepjáró képességgel. ”
8. Morris Marina
„Szörnyű vezethetőség és a rossz összeszerelési minőség egy teljesen szörnyű autót eredményezett.”


9. kocka Lada
„Rossz vezetni, kényelmetlen, és elképesztően spártai. Szó szerint minden korabeli autó jobb ennél minden kategóriában.”
10. Austin Allegro
„Ebben az autóban csúcsosodott ki mindaz a rossz, ami a brit autóipart a hetvenes években jellemezte. Mindezt borzasztó kinézettel és rettenetes vezethetőséggel ötvözte.”

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!