A 45 éves John Bingham először délután fél kettőkor szenvedett balesetet, amikor egy Porschének hajtott autójával, azt nekilökve egy másiknak. Ezt követően kiszállt az autójából, a zokniját kivéve minden ruháját levette, és felmászott egy Honda CR-V tetejére, ahol kiabálni, majd énekelni kezdett.

Ezt követően egy arra haladó Priust kötött el, amellyel még két balesetet okozott, mielőtt az árokban kötött volna ki. Az ütközés erejére jellemző, hogy a biztonsági övet nem viselő férfi kiesett a járműből. Azonban ekkor sem adta fel (nem gyenge anyag lehetett), hanem az arra haladó autók valamelyikét próbálta meg elkötni, de mielőtt újra megtehette volna ezt, odaért a rendőrség és letartóztatta. Kórházba szállították egyfelől a sérüléseinek ellátása, másfelől annak megállapítása miatt, milyen tudatmódosító szer hatása alatt állt. Az alig pár perc alatt lezajlott ámokfutásban összesen 7-en sérültek meg, egyikőjük egy, az utolsó hónapjaiban járó terhes nő volt, akinek mindkét lába eltörött.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!