Hadi Pourmohseni még 2008-ban valósította meg az álmát, amikor 120 000 euróért vásárolt magának egy új BMW M6-os kupét. Azonban az eredetileg Iránban született üzletembernek már kezdettől fogva problémája volt a váltóval, vibrációk, csattanások voltak hallhatók az egyébként rúgásszerű kapcsolások alkalmával.

Több olaszországi BMW márkakereskedésbe is elvitte autóját az üzletember, de sehol nem tudtak rajta segíteni, a müncheni központnak írott segélykérő levelére nem kapott választ. Most pedig elege lett, az autójával odahajtott a Frankfurti Autószalon egyik bejáratához, és barátjával, Thomas Brunnerrel közösen alaposan szétverték az autót szeptember 14-én, a látogatók és néhány újságíró szeme láttára. Persze a rendőrség is felfigyelt a dologra, de mivel a a tulajdonos verte szét  saját autóját, nem avatkozott közbe. Hadi Pourmohseni egyébként megjavíttatja majd az autót, majd újra szétveri azt – a következő célpont a német Országgyűlés lesz majd.

A BMW szóvivője egyébként azt nyilatkozta, vizsgálják az ügyet, csak hát vasárnap e téren nem tudtak előrelépni. Talán ha jól működne a vevőszolgálat, nem is kellene eddig fajulnia az ügyeknek…

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!