Tulajdon elleni szabálysértés miatt vontak intézkedés alá az esztergomi járőrök egy 63 éves esztergomi férfit, aki a bejelentés szerint fizetés nélkül távozott egy esztergomi töltőállomásról. Helyszíni bírságot szabtak ki rá a rendőrök.

A töltőállomás egyik dolgozója jelezte az épp ott tartózkodó rendőröknek, hogy egyik vásárlójuk fizetés nélkül távozott. Bár csak 30 forint károkozás volt a férfi bűne, a rendőröknek intézkedniük kellett a bejelentésre, így a „benzintolvaj” után mentek.
 
Miután megállították a járművezetőt, a férfi az intézkedő járőröknek elmondta, hogy véletlenül dízel üzemanyagot akart tankolni benzinnel működő gépjárművébe, de még idejében észrevette a bakit, így csak 30 forintnak megfelelő üzemanyagot töltött a tankba. Mivel ezt csekély értéknek gondolta, újabb tankolással pedig nem próbálkozott, fizetés nélkül továbbállt.
 
A férfi a rendőröket követve visszament a benzinkútra, ahol kiegyenlítette tartozását, majd az egyenruhások a tulajdon elleni szabálysértés miatt helyszíni bírsággal sújtották.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért