Nem játék az 1:8-as méretarányú, de még így is 67 cm hosszúságú Rolls-Royce Cullinan, amely most jelent meg a brit márka kínálatában. Elsősorban az igazi szabadidő-autó vásárlóinak ajánlják figyelmébe a kicsinyített autót, de bárki vásárolhat magának egy-egy példányt. Feltéve, ha megengedheti azt magának – vételárat nem közöltek, de ha kérdezni kell, úgyse engedheti meg magának az ember.

Kezdjük azzal, hogy legalább 450 munkaórába kerül a makett megépítése (ez több mint a fele egy igazi Cullinan megépítésének), amelyen belül ezer-féle egyedi alkatrészt lehet elhelyezni, illetve a karosszériát 40 ezer-féle színben fényezik ugyanazzal a technológiával, mint az igazi autóknál, azaz kézzel polírozzák a rétegeket, kézzel festik fel a karosszériára egy különösen vékony ecsettel az oldalsó díszcsíkot; akár a Cullinan-vásárló eredeti autójának az 1:8 méretarányú változatát is megépítik, de természetesen itt is azt az elvet követik, hogy a megrendelő minden kívánságát teljesítik.

A motorháztető alatt a 6,75 literes V12-es biturbó méretarányosan kicsinyített változatát találjuk, de az összes többi fedél is nyitható – egy méter hosszú az átlátszó üvegdoboz, hogy nyitott ajtókkal is kényelmesen elférjen alatta a makett. A kisautóhoz egy távirányítót is mellékelnek, amivel a makett világítását lehet vezérelni, például a küszöbburkolatok is hátulról megvilágítottak.