Mostantól kezdve a Jaguar is beállt azon autógyártók közé amelyik a Nürburgringgel együttműködésben profi pilóta vezetésével autóztatja meg az érdeklődőket. A www.nuerburgring-shop.de weboldalon keresztül lehet jelentkezni az összkerékhajtású Jaguar F-Type SVR-rel (575 LE, 700 Nm) megtett körre, amelyért 295 eurót kérnek. A Jaguar ezért a pénzért azt ígéri, hogy 290 km/órás tempót is elér az autó a 20,83 km-es körön.

A sofőr és az utas biztonságára bukócső és HANS-rendszerre kialakított Recaro versenykagylók vigyáznak, a kört több kamerával rögzítik, így külső-belső felvételt is kap az élményről az ügyfél. A mintegy 30 perces foglalkozás biztonsági fejtágítással indul, majd jön egy kör versenytempóban, végül a felvételt közösen nézik vissza és elemzik a gyár szakemberével. 18 évesnek kell lennie a jelentkezőnek, és az idén még 16 hétvége közül lehet választani.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!