Egészen biztosan nagy szerelem volt ennek az 1993-as Lincoln MK VIII-as kupénak a megvásárlása, hiszen három hónap alatt 5495 km-t ment vele az első tulajdonos, azonban ezt követően fel kellett hagynia a vezetéssel. Nem adta el az autót, hanem beállt vele a garázsba még 1993 júniusában, ahonnan 19 év pihenés után az idei év elején került elő a gép.

Az autót megtaláló, és most áruló kereskedés egyébként szándékosan nem takarította le az autót, hanem azt jó vastag porréteggel együtt adja át új tulajdonosának, legyen az övé a gyári új fényezés újra felbukkanásának élménye. Az utastér még gyári állapotú, még az újautó szag is érezhető benne.

Néhány extrát is rendelt a tulajdonos a 280 lóerős V8-as motorral szerelt kupéhoz, a 36 890 dolláros listaáron felül mobiltelefon (690 dollár), CD váltó (833 dollár), tetőablak (1550 dollár), JBL hifi (576 dollár), kipörgésgátló (222 dollár) és automatikusan sötétedő belső tükör (222 dollár) van az autóban. A kereskedés felfújta az abroncsokat, új akkumulátort tett az autóba, ami ezek után beindult, és még a légkondicionáló is hideg levegőt fújt – az új tulajdonosnak azért még ki kell majd cserélnie a folyadékokat.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!