Umberto Palermo 2020-ban állt elő a Mole Urbana nevű mopedautó ötletével, és mostanra készültek el a sorozatgyártásra érett változattal; az első megrendelők még az idén átvehetik majd autóikat. Hosszú távra tervezik a járművet, a váz rozsdamentes acélból készül, a karosszéria külsejét anyagában színezett, újrahasznosított forrásból származó műanyaggal burkolják – persze az ügyfél le is fényezheti autóját, ha akarja –, a hátsó modulban elhelyezett akkumulátor gyorsan cserélhető.

Attól függően, hogy milyen kategóriájú mopedautóról van szó, 7 vagy 20 lóerő a hajtómotor teljesítménye, a csúcssebesség 45 vagy 80 km/óra. Az akkumulátor kapacitását nem árulták el, de azt igen, hogy 150-200 km közötti hatótávolsággal lehet számolni egy feltöltéssel. A vételár 14 500-26 000 euró között mozog, a legolcsóbb a dobozforma a sík üvegekkel, minél nagyobb vagy szebb a kialakítás, annál drágább az ár.

Első körben 12-féle felépítmény közül lehet választani, amelyek közül a Sandy nevű buggy a leglátványosabb, de máris további megjelenéseket dolgoznak.