Fotó: Lővei Gergely

Régiónkban elsőként a Wallis Csoport nyitott autószalont kifejezetten a BMW és Mini használtautók és motorkerékpárok számára, a Wallis Pest márkakereskedés melletti épületben kezdte meg a működését a Wallis Prémium Használtautó Center. A szalonban 11 autónak illetve motorkerékpárnak van helye, az udvaron ezen felül mintegy 50 további autó fér el.

A BMW Premium Selection és Mini Next autókat és motorkerékpárok iránt érdeklő ügyfeleket ugyanazzal a szolgáltatásokkal és finanszírozásokkal várják, mint az újautó-vásárlókat, persze figyelembe véve azt, hogy a törvényi előírások más keretfeltételeket szabnak a használtautó-vásárlóknak. A BMW és Mini márkáknak fontos a használtpiac, hiszen az az egyik eleme az ügyfelek lojalitásának megtartására, illetve a más márkáktól való hódításra.

A legtöbb, itt árult autó külföldi forrásból származik, azonban a Wallis csak megbízható forrásból származó, garantált futású autókkal foglalkozik, közvetlenül a BMW AG-tól, német márkakereskedőktől, magyar flottapartnerektől vásárolt, illetve újautó-vásárlásnál leadott autókat kínálnak, olyanokat, amelyeknek hiánytalan a szerviz-előélete – utóbbiban nagy segítség, hogy a BMW és Mini márkáknál világszintű a digitális szervizkönyv-nyilvántartás.