A csillagjegyünk elárulja, ki a tökéletes partner számunkra, vagy milyen munka való nekünk. Miért ne tudhatnánk meg belőle azt is, melyik autó illik hozzánk?

Az Astronet összeállítása:

Kos

A jegy szülöttei igazán tevékenyek, ezért olyan típust ideális választaniuk, amivel bárhol könnyen közlekedhetnek. Kicsi, gyors, praktikus – ilyen autó illik a Koshoz!

Bika

A Bika esetében a stabilitás, a biztonságérzet és a kényelem a meghatározó. Amellett, hogy az emberekkel való kapcsolataiban is fontosak számára, ugyanezeket a tulajdonságokat részesíti előnyben autóválasztáskor is.

Ikrek

A jegy szülötte igencsak spontán. A részleteket végül is ráérünk később tisztázni… Egy menő sportautó a tökéletes választás!

Rák

Szívesen veszi körül magát barátokkal és a családtagjaival. A biztonság fontos érték számára, de néha-néha egy kis izgalom is jól jön. A hatszemélyes családi autóba biztos minden családtagja befér!

Oroszlán

A szenvedélyes Oroszlán szívesen van a társaság középpontjában. Szereti, ha mindenféle cuccokból övé a legmenőbb, kerüljön bármennyibe is – így van az autókkal is…

Szűz

Elemző módszerrel gondolkodik, és szeret elveszni a részletekben. Nem véletlenül tartják perfekcionistának. Az autóját is ez jellemzi!

Mérleg

A Mérleg számára az egyensúly és az esztétika képezik az értéket. Azt kedveli, ami kényelmes és kellemes, és igen szívesen köt kompromisszumokat is ezért a kocsiválasztás terén is.

Skorpió

Akik ebben a csillagjegyben születtek, mások számára sokszor rejtélyesek. Bár elsőre nyugodtnak tűnnek, de aki megismeri őket, szembesül vele, hogy belül szenvedélyesek. Méregdrága csoda éppúgy illik hozzá, mint egy agyonhasznált járgány – a Skorpió a végletek embere!

Nyilas

A spontán és szabadságszerető Nyilas, mindig az aktuális lehetőségekhez igazodik, bármit hoz is az élet. Szíved szerint luxusautót választanál, de ha ezt nem enegdi a péztárcád, akkor strapabíró járgányt vegyél – bírnia kell az autónak az állandó jövés-menést!

Bak

A Bak praktikus és vonzó a természete. Célratörően gondolkodik és bátor, ugyanakkor kevésbé hivalkodó természet. Komoly személyiségéhez egy megbízható és elegáns autó illik!

Vízöntő

A Vízöntők szívesen próbálnak ki új dolgokat. Amit már ismernek, azt unják, és szeretik maguk megtapasztalni az újdonságokat. Olyan autót válassz, ami a hobbidnak is megfelel, és elegendő hely van benne a hosszú utazásokhoz is!

Halak

Szívesen álmodozol ahelyett, hogy a mindennapi élet problémáival foglalkoznál. Érzelmes természet vagy, az autódhoz is kötődsz érzelmileg. Fontos számodra az esztétikum, az autóvásárlásnál is ez az elsődleges szempont!