A legjobb autó a Chevrolet, mert az SOS gyermekeké – köszönték meg a gyermekek az ajándékot, és ennél találóbban én se tudtam volna kifejezni a lényegét a Kecskeméten történteknek, ahol a 100 éves születésnapját ünneplő Chevrolet márka egy Orlando-t adományozott az SOS Gyermekfalunak.

Átadták az első Chevrolet Orlandót a kecskeméti SOS Gyermekfalunak - hamarosan az ország összes SOS létesítménye kap egy-egy autót Átadták az első Chevrolet Orlandót a kecskeméti SOS Gyermekfalunak – hamarosan az ország összes SOS létesítménye kap egy-egy autót

A hétszemélyes Chevrolet Orlando nagyban megkönnyíti a gyermekfaluban együtt élő családoknak, hogy a gyermekek meglátogathassák szüleiket. Az autót örökbe kapta az SOS Gyermekfalu, a helyi márkakereskedés, a Chevrolet Tormási az első három évben átvállalta a szervizelés költségeit. Hatalmas ünnepség keretében adta át az autót a Chevrolet a gyermekeknek, ingyen vattacukor, üdítő, koncert is volt, arról nem is beszélve, hogy egy autó formájú tortát is készítettek. A finom édesség mellé még a kecskeméti SOS Gyermekfalu összes bentlakója, mind a száz gyermek ajándékot is kapott.

Egy igazi krémfotó az Orlando-ról Egy igazi krémfotó az Orlando-ról