Ez valami őrült vicc, vagy a Teslánál ki akarják deríteni, mennyi pénzt képesek kisajtolni a vevőikből? Valószínűleg inkább az előbbi, az viszont biztos, egészen egyedi „akcióval” rukkolt elő a cég.

Bár természetesen nem az autópiac az egyetlen, amelyen jelen van a Tesla, a márkáról mégis a különleges technikai megoldások jutnak először eszünkbe.

Nos, most valami egészen mást találtak ki Elon Muskék… Piacra dobták ugyanis a saját rövidnadrágjukat.

Itt a Tesla-nadrág…

A szándékosan nagyon rövid nadrág különlegessége, hogy piros, és a hátulján a „S3XY”, vagyis „szexi” felirat szerepel.

És persze az ára is elég különleges, ezért a darabért ugyanis 69420 dollárért juthat hozzá az, akinek ez a legfőbb vágya. Ez persze a poén része, hiszen a 69 egy szexpozícióra, míg a 420 a marihuánafogyasztásra utal.

Az „internetnyomozók” szerint ez egyébként csak egy szokásos Musk-poén, és a Tesla első embere azoknak üzen ezzel, akik alábecsülték őt és a cégét, az angol „selling short” kifejezés ugyanis azt is jelenti hogy egy cégnek rossz jövőt jósolnak a tőzsdén, és szó szerint lefordítva azt is, hogy rövidnadrágokat árul valaki.

Itt a Tesla-nadrág…

A nadrág ára egyébként átszámítva 21.8 millió forint, de van egy olyan érzésünk, így is lesz olyan őrült, aki vásárol ezekből.

A nadrág ugyanis felkerült a webshopba is, és már rendelhető.