Kifejezetten a fejlődő országok számára készítette el a Honda legújabb autóját, a mindössze 3,6 méter hosszú Brio minit. Mindenhol a helyi gyártásra törekednek majd.

Az autó egyébként akár forró ferdehátúnak is beillik, hiszen a nagyon kicsi és könnyű autóhoz mindössze egy erőforrást kínálnak, az 1,2 literes i-VTEC négyhengeres teljesítménye 90 lóerő. Csak az Euro 4-et tudja a motor, de ezzel még így is bőven teljesíti a Thaiföldi követelményeket – Indiában kissé módosított változatban fogják készíteni a Brio-t, ami várhatóan kisebb teljesítményű erőforrást jelent majd. Ötfokozatú, kézi kapcsolású vagy fokozatmentes automatikus váltóval kínálják az autót.

Egyszerű, de a minimális biztonsági felszereltség ott van a fedélzeten Egyszerű, de a minimális biztonsági felszereltség ott van a fedélzeten

Egy év alatt 40 000 autó értékesítésével számol a Honda Thaiföldön, ennek érdekében mindössze 9400 dolláros indulóárat állapítottak meg. Két légzsák, blokkolásgátló jelenti a szériafelszereltség legfontosabb tételeit.

A hátsó szélvédő egyben a csomagtér-fedél. Egyszerűsítették az autót, hogy olcsó legyen A hátsó szélvédő egyben a csomagtér-fedél. Egyszerűsítették az autót, hogy olcsó legyen