A tankolás nem a világ legbonyolultabb dolga. Bemegy az ember a benzinkútra, beáll a kiválasztott oszlophoz, kiválasztja, mit akar tankolni, kiveszi a csövet, berakja a kocsiba, húzza a kart, mikor kész, kiveszi, fizet, és megy is tovább. Az egésznek nem kellene néhány percnél tovább tartania. Elméletben…

Viszont valószínűleg már mind tapasztaltuk, van egy embertípus, akinél legalább negyedórás folyamat egy tankolás, mert még beszélget a kutassal a sofőr, nagybevásárlást tart a kút boltjában, aztán az autóban még beállítja a rádiót és a tükröt is indulás előtt.

Borzasztó idegesítő, pláne, ha siet az ember, és sorban állnak mindenhol, de ez még még mindig jobb, mint amit az alábbi hölgy művelt.

Ő ugyanis azzal kezdte, hogy a nagy telefonos beszélgetés közben elfelejtette, miért is ment be a kútra, így elkezdett elhajtani. Mindezt úgy, hogy a pisztoly még benne volt a kocsijában.

Szerencsére még időben szóltak neki, itt azonban még mindig nem volt vége a sztorinak. A tankolás után ugyanis sikeresen bezárta a kulcsát a kocsiba, így szegény alkalmazottnak kellett bemásznia a csomagtartón keresztül, hogy vissza tudjon ülni a hölgy.

Maradjunk annyiban, a lenti jelenet gond nélkül megállná a helyét egy vígjátékban is, igaz, ha előttünk történik mindez, lehet, nem mosolygunk annyit rajta…