Mókuscsalád költözött a motortérbe? Frappáns kifogással úsztál meg egy bírságot? Hihetetlen mesével próbáltak rád sózni egy alig működő kocsit?

Ha akad egy vicces, tanulságos, elképesztő, szerencsés kimenetelű történeted, küldd el nekünk a nyeremenyjatek@automotor.hu e-mail címre! A legjobbakat leközöljük az automotor.hu-n, a beküldők között pedig vezetéstechnikai tréninget sorsolunk ki.

A történeteket március 13. éjfélig várjuk. Sorsolás: március 14., szerda.

(Csomag: bázis tréning. A voucher felhasználható: 2018.április 14. A vezetéstechnikai tréningre a Hungaroringen található Groupama Tanpályán kerül sor. A pályáról bővebb információ a tanpalya.hu oldalon található.)

Játékszabályzat:

Az Autó-Motor magazin játékának hivatalos szabályzata

A játékban a Szervező, illetve a Játék szervezésében vagy lebonyolításában közreműködő cég tulajdonosa, vezető tisztségviselői, alkalmazottai és mindezek a Ptk. 685. § b) pontja szerint meghatározott közeli hozzátartozói nem vehetnek részt.

1. A Játék szervezője

Az Autó-Motor játékának (a továbbiakban: “Játék”) szervezője a Mediaworks Hungary Zrt. (székhely: 1034 Budapest, Bécsi út. 122-124, mint a Játékban résztvevő Autó-Motor magazin kiadója és FB oldalának üzemeltetője (a továbbiakban: “Szervező”).

2. A Játékban résztvevő személyek

A játékban részt vehet minden Magyarországon állandó lakcímmel rendelkező természetes személy, kivéve a Szervezők és az Akció szervezésében közreműködő ügynökségek, ezek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, alkalmazottai.

3. A Játék időtartama

2018. március 9.- 2018. március 13., 24 óra.

4. A Játék menete

A Játékban résztvevők a megadott időszakban küldhetik be történeteiket (nyeremenyjatek@automotor.hu). A beküldők között a Szervezők 2018. március 14-én kisorsolják a nyerteseket. A játék időtartama alatt a Szervező csak egy beküldést fogad el. Egy nyertes egy alkalomra szóló vezetéstechnikai tréninget nyerhet!

5. Személyi jövedelemadó

A Szervező vállalja a nyereményekhez tartozó adóterhek megfizetését.

6. Vegyes rendelkezések

6.1. Résztvevő a jelen Játékban való részvételével tudomásul veszi és elfogadja a jelen játékszabályban foglalt valamennyi feltételt, valamint kifejezetten beleegyezését adja ahhoz, hogy adatait a Szervező (Mediaworks Hungary Zrt.) és a kiadói érdekeltségébe tartozó cégek PR és marketing célokra, visszavonó nyilatkozatig felhasználják.

6.2. A Szervező fenntartja a jogot, hogy a nyereményt publikálja vagy ismertesse a nyertes nevét a tömegtájékoztatási médiumokban és egyéb promóciós és reklámcélokat szolgáló anyagokban.

6.3. A Játék résztvevői, részvételükkel minden külön jognyilatkozat nélkül automatikusan elfogadják a hivatalos játékszabályban foglalt valamennyi feltételt. A játékszabály módosításának jogát a Szervező fenntartja.

6.4. A nyeremény készpénzre nem váltható!