A 22 ralis ajándékát a Racing Media Promotion százezer, míg a CBA Krupp és Társa Kft. kétszázezer forinttal egészítette ki, amelyet jelképesen a mozgalom létrehozója, Dallos Ferenc a „Második félidő a raliban” focigálán adott át a korház két képviselőjének.

A Madarász utcai Gyermekkorházban nem rég fejeződött be a belgyógyászati és onkológiai osztály felújítása, amelyet civil szervezetek támogatásával tettek meg. A korház szűkös anyagi lehetőségei azonban nem tették lehetővé, hogy új bútorokat vásároljanak, tudhattuk meg dr. Fekete Ferenctől, a belgyógyászati osztály vezető főorvosától, és dr. Reich Katalin orvos igazgatótól. Ezért is örültek a felajánlott ajándékoknak, hiszen olyan létszükségletű berendezéseket tudtak vásárolni, mint például széket, hogy az éjszakát a gyermekével töltő szülő le tudjon ülni, vagy belső árnyékolót, hogy a korteremben is vizsgálni tudják a „lurkókat”, de új rajzasztal is került a játszóházba, valamint a nővérszoba is kapott egy új, gurulós széket. Összesen öt korterembe és a hozzá tartozó osztály berendezésére futotta az ajándékokból. Fekete Ferenc azt is elmondta, hogy az ilyen, egyébként nagyon fontos beruházásokra, kizárólag a civil szervezetek adományaiból tud fordítani a korház, az állami támogatás gyakorlatilag az üzemeltetési költségekre sem elegendő.

A ralisok a lurkókért mozgalmat a Budapest Ralin támogatták:

Angyalfi Károly, Asi, Benik Balázs, Bútor Róbert, Herczig Norbert, Holczer Dániel, Hostyánszky Attila, Kakuszi Zsolt, Krupp Zoltán, Lakatos Róbert, Lányi Tamás, Michna Ottó, Palasics László, Pálinkás Zsolt, Pandúr Zsolt, Spitzmüller Csaba, Subákok, Suzuki Sós, Szabó Gergő, Tárnok Tamás, Turi Tamás, Vizin László valamint a Racing Media Promotion és a CBA Krupp és Társa Kft.