Mint Baumgartner Zsolt már korábban is jelezte, a pilóták részéről komoly az aggodalom amiatt, hogy a magyar csapat esetleg túl komoly játékerőt képvisel, ezért erősítést kértek Schumiék. Az eredeti elképzelések szerint egy védő, egy középpályás, és egy csatát kapott volna helyet a Nazionali di Piloti csapatában, de a terv meghiúsult, miután Tököli Attilát végül nem engedte el az 1. FC Köln csapata. A támadó erősítésről le kellett mondjanak a pilóták, de Tököli legalább szaktanácsadóként segített nekik, hiszen Baumgartner Zsolt őt kérte meg, hogy válasszon egy védőt és egy középpályást a hazai mezőnyből.

A védelem tengelyébe és irányító posztra kértek erősítést az autóversenyzők, és ezekre a feladatokra az 1. FC Köln légiósa a válogatott hátvédet, Juhász Rolandot, és az utánpótlás válogatott kapitányát, Vadócz Krisztiánt jelölte. A két fiatal játékos természetesen örömmel fogadta a felkérést, és kiderült mindketten imádják a Forma 1-et, így különös élmény lesz számukra, hogy együtt játszhatnak a sztárokkal. Juhász és Vadócz azért is lesz kiváltságos helyzetben, mert a rendkívül szigorú szerződések és biztonsági előírások miatt a magyarok közül Baumgartner Zsolton kívül pusztán ők ketten részesülnek abban a lehetőségben, hogy beléphetnek Schumacherék öltözőjébe. A két fiatal játékos már a Kempinski szállóban esedékes csapat találkozón is ott lesz, és az In-Kal Security buszán Trulliékkal együtt utaznak ők is a Puskás-stadionig.

A két játékos a következőképpen kommentálta meghívásukat:

Juhász Roland – Óriási megtiszteltetés számomra, hogy ott lehetek a csapatban. Nagyon nagy élmény lett volna, ha játszhattam volna Schumacherék ellen, velük egy csapatban lenni pedig egészen különös dolog lesz. Nem mindennap lehet az ember egy hétszeres világbajnok, és világszerte elismert sportoló társaságában. Láttam már korábban az Eurosporton Schumit focizni, és tudom, hogy labdarúgóként is megállná a helyét, ahogyan Fernando Alonso is. Remélem, hogy sikerül majd segítenem nekik a jó eredmény elérésében. Úgy terveztem egyébként, hogy nézőként ott leszek a meccsen, és a jótékony cél érdekében vettem is 19 jegyet a barátaimnak, családtagjaimnak, de ebből most egy felesleges lesz, amit persze nem bánok. Örülök, hogy részvételemmel a rászoruló gyerekeket is segíthetem.

Vadócz Krisztián – A közelmúltban derült ki, hogy pályára léphetek majd a Real Madrid ellen a Puskás-stadionban, így mondhatom, hogy egyik csoda a másik után történik meg velem. Ha még iskolás lennék nem okozna gondot, hogy miről írjak a legérdekesebb nyári élményem című fogalmazásban. Amikor megtudtam, hogy játszhatok, először azt hittem, hogy a magyar csapatban kapok helyet és a pilóták ellen játszom majd, álmomban sem gondoltam volna, hogy pont a másik oldalon leszek. Nagyon nagy élmény lenne, ha mondjuk a hétszeres világbajnok az én átadásom után tudna gólt szerezni. Azon leszek, hogy legalább egy gólt rúgassak Schumival, akiről tudom, hogy parádésan bánik a labdával, és nem véletlenül volt igazolt játékos Svájcban. Remélem, hogy a meccs előtt és a szünetben sikerül majd néhány szót is váltani a pilótákkal az öltözőben. Nyelvi gondjaink biztosan nem lesznek Rolanddal, mivel mindketten jó ideje járunk a Dover nyelviskolába, ahol Gera Zoli is tanult. Azt hiszem mindketten most örülünk csak igazán annak, hogy megfogadtuk Gerzson tanácsát, és kitartóan gyűrjük az angolt. Azt mondjuk nem gondoltuk volna, hogy a Forma 1 sztárjai ellen fogjuk először gyakorolni az órán tanult párbeszédeket. Nagyon várom már a meccset, ahogy hallom sokan lesznek, ami számomra azért is érdekes mert soha nem játszottam még 13 ezernél népesebb közönség előtt.