A Sonax, az Audi Bank és az Audi Használtautó:plusz millióknak mutatkozik be Európa legkedveltebb túraautó bajnokságán.

A Sonax a vezető autóápolási termékeket forgalmazó vállalatok között található világszerte, Németországban pedig piacvezető pozíciót tölt be. 1990 és 1991 között már létrejött együttműködés az Audi és a márka között a DTM-ben. A 2005-ös szezonban a hatszoros Le Mans nyertes Tom Kristensen és az újonc Frank Stippler versenyez majd két, a Sonax által márkázott A4 DTM versenyautóban.

Az Audi Bank sem új szereplő a DTM-ben, hiszen 2003-ban Peter Terting és Martin Tomczyk fiatal versenyzőket támogatta. A 2005-ös szezonban Christian Abt és Pierre Kaffer versenyautóin látható majd az Audi Bank felirat.

A tavalyi ezüst és szürke színű versenyautókon mutatja be az Audi AG az Audi Használtautó:plusz programját, melyet a DTM szezon indulásával egyidőben, 2005 áprilisában indít el a négykarikás ingolstadti márka.

A hétvégi tesztelésen mutatkoztak be először az új színre fújt versenyautók Mugellóban, melyen a Joest csapat vesz részt. Egy korábban februárra tervezett tesztelést a kedvezőtlen időjárási viszonyok miatt törölni kényszerültek, így Christian Abt, Rinaldo Capello, Pierre Kaffer és Frank Stippler Mugellóban kaptak lehetőséget átfogó tesztelésre a négy nap alatt.

A következő hivatalos DTM tesztre március 29 és április 1 között kerül majd sor Spa-ban.