A rövid leírás alapján a sportos és stílusos megjelenésű autóra vágyó férfiaknak készülnek az S-Design modellek, ez ugyanis a jövőben a Fiat különféle személyautóihoz elérhető készletek összefoglaló neve. Júniustól lesznek megvásárolhatóak az első példányok, egyelőre két modellsorozatnál.

Az ötajtós Tipo alapján készített S-Design számára keverték ki a Metropoli Grey nevű fényezést, amihez feketére fényezett hűtőrácsot adnak, és fekete hátterűek a bi-xenon fényszórók is – utóbbiak az egyszerű Tipo-hoz is elérhetőek lesznek a nyártól. Sportosak a 18 colos felnik, a sötétített hátsó ablakok, utóbbi mögött bőr/szövet kárpitozású ülések rejtőznek. A műszerfal alapszíne szürke, a középkonzol környéke fekete. Az erősebb motorokkal, tehát a 110 lóerős, automatikus váltóval adott 1,6-ossal, a 120 lóerős 1,4-es turbóval vagy a 120 lóerős 1,6-os dízellel lehet választani a Tipo S-Design-t, pár hónap késéssel pedig már a kombihoz is elérhető lesz a sportos megjelenési csomag.

Az 500X S-Design-hoz lesz választható a matt Alpi Green szín, míg a karosszéria kiegészítőket (tükrök, kilincsek, felnik) fényes finissel látják el. A kerékjáratokban 18 colos felnik rejtőznek, a B oszloptól hátrafelé sötétített az üvegezés. Az utastérben egyedi üléspárnázás és logós üléskárpit, és a teljesen fekete műszerfal különbözteti meg egyszerű társaitól az 500X S-Design-t.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!