Azon kevés manufaktúrák közé tartozik a német Ingenieurbüro für Styling, Design und Racing nevű cég, ahol egy ember a tulajdonos, Eberhard Schulz pedig nem nagyon oszt meg semmit sem a nyilvánossággal, ennek megfelelően a márka termelési számai sem ismertek. Ehhez képest az új Commendatore GT elnevezésű villanymotoros szuperautóról elárulták, hogy mindössze két példányt fognak készíteni – talán a pénzügyi/technológiai partner, a kínai Weltmeister márka miatt ilyen közlékeny a manufaktúra.

A 4,92 méter hosszú, 1,95 méter széles, 1,29 méter magas karosszéria lekerekített formájú, de megtartották a sirályszárnyas ajtókat. Az utastérben kétszínű bőrkárpit, karon és fém betétek teremtenek különleges hangulatot, kapcsolók helyett mindenfelé érintőképernyőket találni.

Elöl-hátul egy-egy villanymotor hajt, a rendszerteljesítmény 815 LE/1060 Nm, az 1750 kg tömegű Isdera Commendatore GT 3,7 másodperc alatt gyorsul 100 km/h-ra, a 200 km/h-t 9,8 másodperc alatt éri el, a csúcssebesség egyébként 302 km/h lenne, de elektronikusan 250 km/h-ban korlátozzák azt. A 105 kWh kapacitású lítium-ion akkumulátorral 500 km a hatótávolság szabványos mérési ciklus alapján, villámtöltéssel 35 perc alatt lehet 80%-os szintre tölteni a telepet.