Még a BMW-nél dolgozott Chris Bangle, amikor a szakmában külön jelző lett a nevéből, a nem éppen kedves verbangelt kifejezéssel arra utaltak, hogy hatásvadász részletekkel tettek feltűnővé egy autót. Mára már hozzászoktunk a 7-es befejezéséhez és a szokatlan 5-ös sorozathoz is. A formatervező azonban megint maradandót alkotott, mégpedig a REDS nevű személyes teret.

Noha a Los Angelesi Autószalonon debütált a guruló doboz, az valójában a kínai városi fiataloknak készült, akiknek egyébként nincs az életében annyi személyes tér, mint mondjuk egy amerikai fiatalnál. Nekik nem egyszerűen helyváltoztatási lehetőséget nyújt a REDS nevű csöppség, de saját szoba helyett ez a tér, ahol kiélhetik elképzeléseiket – tehát hasznos időtöltéssel tölthetik az egyébként a dugóba ácsorogva elvesztegetett időt.

Haladás közben négy embert tud szállítani, parkolóban állva társalgóként használva öten férnek el benne – mindezt egy Smart Fortwo alapterületén valósította meg Chris Bangle. A technikáról egyelőre nincs semmi információ azon kívül, hogy elektromos hajtású a REDSPACE nevű kínai cég által megrendelt REDS nevű doboz, a sorozatgyártás dátumát se pontosították még.