Az Oroszországból, Szlovéniából, a Cseh Köztársaságból, Szlovákiából, Magyarországból, Horvátországból, Lengyelországból, Romániából, Ukrajnából és a Baltikum államaiból álló régió az európai térség legígéretesebb növekedési potenciálját rejti magában.

Oroszország különösen jó eredményeket mondhat magáénak az idei első félévben, hiszen 27 százalékos növekedés mellett 1718 darabra nőtt az értékesített autók száma. Különösen népszerű Oroszországban az Audi A8 változat, amelyből 60 százalékkal több kelt el fél év alatt, mint a tavalyi év hasonló időszakában. Ezzel Oroszország az Audi A8 modell 10 legjobban fejlődő piaca közé került.

Mindez természetesen a kiválóan működő márkakereskedői hálózatnak is köszönhető, amely jelenleg 20 tagból áll, de az elkövetkezendő néhány évben 65 tagúra bővül. 2009-ig 100 millió euró értékű Audi beruházás valósul meg Oroszországban, ahol külön tréningcentrumok segítik az alkalmazottak minél magasabb szintű képzését.

Az Audi Magyarországon is jól teljesít, hiszen az idei első félévben kiszállított 617 darab autó több mint 8 százalékos növekedést jelent a 2003. első félévi eredményekhez viszonyítva.