A Sanghaji Autószalonon leplezték le a Borgward BXi7 elnevezésű, hálózatról tölthető hibrid hajtással rendelkező szabadidő-autót, amellyel kapcsolatban még az a hír, hogy ezt a modellt az európai piac számára a névadó márkának egykor otthont adó Bréma városában felépítésre kerülő üzemben fogják összeszerelni.

A BX7-es modell megjelenését kék kiegészítőkkel és gyémántmintás hűtőráccsal alakítják át az akkumulátoros-elektromos változat kedvéért, a töltőnyílás-fedél alatt, a bal hátsó sárvédőn helyezik el a kétféle elektromos csatlakozást (normál/villámtöltés).

A rendszerteljesítmény 272 LE/400 Nm, az elméleti hatótávolság meghaladja az 500 km-et, a 100 km/h-s sebességet 6,5 másodperc alatt éri el a Borgward BXi7-es és 200 km/h az elektronikusan korlátozott csúcs. Kínában még az idén megkezdik a forgalmazást, Európában 2019-től lesz választható ez a villanymotoros szabadidő-autó.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!