Az autócsodákat felvonultató Las Vegasi SEMA autó show-n a Dunlop standja előtt kígyózó sorban álltak a tuningautó őrültek, amikor Amerika tetováló csillaga, Kat von D lépett föl.

A Dunlop mindig extrém ötletekkel lepi meg rajongóit. Most is óriási tömeg gyűlt össze a világ elsőszámú autókat és autókütyüket felvonultató bemutatóján, amikor Kat von D tetováló művész lépett színpadra. A díva nem csak a gumiabroncs márkáról beszélt az autó és a sebesség szerelmeseinek, hanem művészi munkáiba és a tetovált bőr szépségének titkaiba is beavatta közönségét, akik pedig egyedi Dunlop tetoválásra is jelentkezhettek. A számos érdeklődő közül sorsolással döntötték el, ki lehet az a néhány szerencsés, aki Kat von D tűje alá fekhet, hogy egy eredeti Dunlop tetoválással és egy szett Dunlop abronccsal térhessen haza.

Kat von D – születési nevén Katherine von Drachenberg – Amerika leghíresebb tetováló csillaga. Az argentin származású egzotikus szépséget a Miami Ink nevű tetováló szalonról készült valóságshow-szereplése tette híressé. Jelenleg Hollywoodban dolgozik, és olyan celebek tetoválásait készítette el, mint Travis Barker, a Blink-182 dobosa vagy Nicole Richie, sőt HIM Killing loneliness című videoklipjében is játszik.

A Dunlop nem először lepi meg a tuningautó mániásokat Las Vegasban, hiszen tavaly nem tesztvezetéssel vagy vakmerő ügyességi feladatokkal tették a kiállítás látogatóit próbára, hanem azzal az elsőre egyszerűnek tűnő kérdéssel, hogy „Ki mer a fodrászszékbe ülni?” Ott ugyanis a mesterfodrászok röpke másfél óra alatt a Dunlop akkori sláger terméke, a Direzza DZ101 névre keresztelt autógumijának mintázatát „vésték” a legbátrabbak fejére. A „Treadhead”, vagyis „Mintafejek” névre keresztelt akcióban speciális eszközöket és technikákat alkalmaztak a fodrászok, hogy a gumi futófelületéhez hasonló hajformát alakítsanak ki. A Las Vegas-i tuning show bármelyik látogatója, aki hajlandó volt végigülni a 90 perces hajszabászkodást, és utána a meghökkentő frizurával parádézni, egy sárga „Official Treadhead” pólót kapott, valamint egy szett abroncsot vihetett haza a kedvenc Dunlop típusából.

Az idén a vagány és szexi tetováló művésznőt szintén nagy örömmel fogadták a teljesítmény, a tuning és a sebesség megszállottai, akiket leginkább a díva nyitottsága és lazasága nyűgözött le. Kat szívesen osztogatott autogramot, és pózolt a kamerák előtt, miközben arról beszélt, hogyan élt, mielőtt sztár lett.  Kat nem csak egy a hírességek közül az Egyesült Államokban, hanem megtestesíti mindazt, amit a Dunlop márka és életstílus jelent.