Az Audi A6-os legújabb nemzedékével egy olyan limuzin mutatkozott be 2004 májusában, amely a versenytársak között az élre tör markánsan dinamikus menettulajdonságaival, technológiai előnyeivel, kényelmével és felszereltségével.

Mindezt bizonyítja, hogy Magyarországon az Audi A6 kategóriájában vezető szerepet tölt be. Az Audi 2005 első három hónapjában az A6 modellből több mint kétszeresét értékesítette a C szegmensben a második helyen található német gyártónál.

A legkedveltebbnek a 3.0 TDI erőforrással és tiptronic váltóval szerelt A6-os bizonyult quattro összkerékhajtással, melyből összesen 93 db talált gazdára. Az idén 25. évfordulóját ünneplő quattro állandó négykerékhajtás méltán örvend népszerűségnek hazánkban is: 2005 első negyedévében a kiszállított Audik 36%-a quattro meghajtással szerelt. Az Audi márka piacrészesedése a prémium szegmensben jelenleg 41%.

2005 első negyedévében összesen 389 darab gépkocsit szállított ki a márka, ami 39%-os növekedést jelent az előző év hasonló időszakához képest.