Napjainkra a SEAT meghatározó szereplőjévé vált az Audi márkacsoportnak. A nagyon sikeres Lamborghini kiállítást követően most a SEAT költözik be az Audi múzeumba Ingolstadtba, ahol február végéig élhetik át a látogatók a spanyol temperamentumot. A kiállítási területen 16 SEAT gépkocsi tekinthető meg: a palettán éppúgy megtalálhatók a SEAT régebbi, már történelmet írt modelljei, mint tanulmányautói, valamint jelenlegi modelljei és versenyautói is.

Néhány autó a nagyközönség számára ismeretlen lehet. A márka többek között kiállította a SEAT Sport 2000-es modelljét, az 1953-as SEAT 1400-ast, melyet a Fiattal együtt gyártottak és az 1984-es Ibiza modellt is. Emellett a legendás SEAT 600-as is megtekinthető. A lenyűgöző Salsa és Tango tanulmányautók mellett, melyek részben a SEAT új korszakát jelképező Altea alapjaként szolgáltak az autóversenyzés is nagy hangsúlyt kap.

Az 1970-ben debütált SEAT Formula 1430 mellett látható a 70-es években jelentős sikereket aratott SEAT Ibiza Kit Car és a SEAT León Supercopa versenyautó is.

A kiállítás a nagyközönség előtt hétfőtől vasárnapig 9 és 18 óra között áll nyitva az ingolstadti Audi Fórumban található Audi múzeumban.