Az előzetes megállapodás szerint a jegyek eladásából befolyó pénz 30 %-át az UNESCO Kinder in NOT alapítvány kapja, míg a fennmaradó összeg a magyarországi SOS Gyermekfalvak és a Dévai Szent Ferenc alapítvány között kerül felosztásra. Az adomány ráadásul hamarosan tovább növekedik majd, hiszen az összeghez hozzáadódik majd a közvetítő Duna TV-n gyűjtött pénz is.

A Nemzeti Sportközpont jegyirodájának vezetője, Jászai Irén a csütörtöki elszámolást követően elmondta, hogy összesen 17 113 jegy került értékesítésre. A jegyiroda vezetője hozzátette, hogy a tisztán jótékonysági rendezvények tekintetében általában kedvezőtlenek a tapasztalataik és gyengébb érdeklődésre számítottak, így számukra is nagyon pozitív meglepetés az esemény sikere, főleg annak az ismeretében, hogy a 12 éven aluli gyerekek ingyen mehettek be a stadionba.

Michael Schumacher: – Remekül éreztem magam, és mindannyian nagyon elégedettek voltunk a szervezéssel. Köszönöm a magyar szurkolóknak, hogy együtt tölthettük ezt az estét, és segítettek. Jó meccs volt, mindannyian jól éreztük magunkat. Amennyiben jövőre is szívesen látnak bennünket, akkor természetesen örömmel térünk vissza, hogy lejátszunk egy visszavágót.

Baumgartner Zsolt: – Büszke vagyok mindenkire, aki tegnap eljött a Puskás Stadionba, jegyet váltott, és egy ilyen nemes ügyet segített. Valamennyi nézőnek, aki ott volt a stadionban tudnia kell, hogy az összes pilóta, a magyar csapat valamennyi tagja, és Michael Schumacher személyesen rendkívül nagyra értékel minden embert, aki megváltott jegyével hozzájárult a nemes kezdeményezéshez. Jó volt érezni, hallani, és látni, hogy ezen az estén jól érezte magát mindenki a pályán, és a lelátón egyaránt. Fantasztikus rendezvény volt, remek közönséggel. A pilóta válogatott tagjaként több országban, sok stadionban játszottam már, de ilyen remek hangulatban még nem volt részünk. Örülök, hogy tegnap este mi magyarok is csatlakozhattunk a Nazionale di Piloti több mint 25 éve tartó jótékonysági akciójához. Még egyszer nagyon köszönöm Michaelnek, Giancarlonak, Felipének és a többieknek, hogy itt voltak, és boldog pillanatokat szereztek nekünk.

Mario di Natale a Nazionale di Piloti elnöke: – Rendkívül boldog vagyok, hogy ilyen pompás estét sikerült eltöltenünk Budapesten. A hangulat és a közönség fantasztikus volt, és úgy láttam, hogy mindenki nagyon élvezte ezt a meccset. A pilóták számára nagyon jó érzés volt látni, hogy ilyen sokan eljöttek, és ennyire szerették őket. A magyar csapat kiváló erőkből állt, és remekül küzdöttek, boldogok vagyunk, hogy ennyi ismert magyar sztár csatlakozott hozzánk egy jó ügy érdekében. Külön szeretnénk megköszönni Placido Domingo segítségét is, aki a kedvünkért még futball cipőt is húzott, és végig a kispadról segítette tanácsival a csapatunkat. A magyar szervezők heroikus munkát végeztek, és nagyon rövid idő alatt, egy nagyszerű eseményt hoztak össze, amivel mindannyian nagyon elégedettek voltunk, és örömmel jövünk jövőre is.

Mina Krisztina, az SOS Gyermekfalu alapítvány képviselője: – Nem nagyon tudjuk szavakba önteni az érzéseinket, rendkívül megható volt az egész este. A pálya mellett lévő gyermekek nevelőszülei sírtak a lelátón, az pedig minden képzeletünket felülmúlta, hogy Michael Schumacher a pályán kezet fogott a gyerekekkel, aláírásokat adott nekik, és a többi pilóta, és a magyar csapat valamennyi tagjai is óriási élményhez juttatta a kicsiket. Köszönjük a résztvevőknek, és a szervezőknek, hogy ilyen hatalmas összegű támogatást nyújtottak nekünk és másik két szervezetnek.