Ezen belül a BMW modellekből 3,4, a MINIkből majdnem 15%-kal többet adtak el. A motorkerékpárok terén pedig rekordról számolhat be a cég: még soha nem adtak el ennyi BMW motort egy év alatt Magyarországon, mint 2007-ben, összesen 286-ot, a tavalyi  250-hez képest, amely több, mint 14%-os növekedést jelent.

Nem csak az eladások terén ért el eredményeket a cég: a tavalyi évben tovább bővült a márkakereskedői hálózat. 2007 januárjában új épületbe költözött a székesfehérvári BMW márkakereskedés, aztán februárban Kaposváron nyílt meg a zöldmezős beruházás keretén belül, 300 millió forint befektetéssel épült új BMW márkakereskedés. Nyíregyházán pedig az év végén kezdték meg a debreceni kereskedő által idén nyitó épület munkálatait. Az autókereskedések mellett az egyre népszerűbb BMW motorkerékpárokat is több helyen értékesítik: 2007 decemberében az egyik legnagyobb magyarországi motorkerékpár kereskedő cég, a Full-Gas Kft. nyitotta meg a legnagyobb magyar BMW motorkerékpár kereskedéssé előlépett épületét, Balatonbogláron. Az új épületeket már a BMW csoport előírásainak megfelelően tervezték és építették, hogy a márkakereskedés és szerviz a legjobb minőségű szolgáltatásokat nyújtsa az ügyfeleknek.

Továbbra is sikeres, illetve újabb márkakereskedésekben is elérhető a BMW Premium Selection, amely kiváló minőségű és megbízható, fiatal használt BMW-k vásárlását teszi lehetővé, a tavalyi év óta Győrben, Székesfehérváron és Békéscsabán is. Míg 2006-ban 185 ilyen autót adtak el, tavaly majdnem a dupláját, összesen 363-at, amelyek mind a BMW csoport müncheni szolgálati flottáiból kerültek ki. Az eredményben része volt a 2007 szeptemberében megrendezett BMW Premium Selection vásárnak. A BMW Premium Selection program tavaly kiegészült az autók mellé adott huszonnégy hónapos EUROPlus garanciával, illetve egy olyan online adatbázissal, amelynek segítségével az ügyfelek az interneten Európa összes elérhető BMW Premium Selection kínálatából válogathatnak. Az így megrendelt autókat rövid határidővel a megjelölt, a programban résztvevő magyarországi kereskedésbe szállítják.