Az Audi A4 quattro a „középkategóriás személyautó” kategóriában szerezte meg az első helyet, míg az Audi A6 quattrót a „luxus négykerék-hajtású személyautók” között szavazták meg legjobbnak.

A kettős győzelmet a tavalyi győztes, az Audi A8 quattro tette teljessé a luxuskategóriában, hiszen a második helyet szerezte meg az A6 mögött. Így akárcsak 2006-ban, az első két helyet egy-egy Audi bérelte ki magának. Az Audi más négykerék-hajtású járműveinek is sikerült dobogós helyezést szerezni: az Audi Q7 második lett a luxusterepjáró kategóriában, akárcsak az A3 quattro a kompakt kategóriában.

Az Audi R8, amely első alkalommal szerepelt a szavazáson, épphogy csak lemaradt a sportautó kategória első helyéről. A harmadik helyre szintén egy Audi típus futott be – az Audi TT quattro.

A két győzelem és az összesen hét dobogós helyezés alapján az Audi vitathatatlanul a 2007-es szavazás legsikeresebb márkája. Az olvasók kilenc kategóriában 112 jármű közül választhattak idén, összesen több mint 35 ezren szavaztak.