A minőségi használtautók forgalmazására létrehozott Weltauto program hét éve, ausztriai mintára valósult meg Magyarországon. Az évek során a márka a hazai piac meghatározó szereplőjévé vált, amit mi sem bizonyít jobban az 50 ezer értékesített autónál. A márkanév ma már egyet jelent a minőségi használtautó-kínálattal és a megbízható háttérrel, amivel a Weltauto ügyfelek kivédhetik a használtautó-vásárlásban rejlő veszélyeket.

A partnerek kiválasztása után nagyon fontos szerep jut a kínált autók minőségellenőrzésére, az ügyfelek kizárólag gondos állapotfelmérésen átesett, kifogástalanul szervizelt és kitűnő műszaki állapotú autók közül választhatnak a Weltauto kínálaton belül. A használtautó-vásárláshoz kötődő félelmeket eloszlatja az ötcsillagos Weltauto szolgáltatás, amely teljes körű garanciát biztosít az autókra.

A szerződött márkakereskedő partnerek 12 hónapos/ 30 000 kilométeres garanciát vállalnak a programba bevont Weltautókra. A Weltauto kínálatba hat évnél nem idősebb és legfeljebb 120 000 kilométert futott gépkocsik kerülhetnek be. Kiegészítő szolgáltatásként a Weltauto programba bevont autók garanciája az új autókéval megegyezőre bővíthető a Weltauto Prémium garanciával, ráadásul a Weltauto a garanciaidőn belüli javítások idejére csereautót biztosít 3 napra. Jótállás azokra az autókra biztosítható, amelyek első forgalomba helyezése Magyarországon történt, vezetett szervizkönyvvel rendelkeznek és futásteljesítményük nem haladja meg a 30 000 kilométert. A tendencia azt mutatja, hogy ez a szolgáltatás egyre több vásárlónak nyeri el a tetszését, és egyre többen vásárolnak garanciális autókat. Februárban lépte át a 17 ezret a garanciálisan értékesített autóknak a száma.