Gymkhana versennyel teszik izgalmasabbá a dolgokat Gymkhana versennyel teszik izgalmasabbá a dolgokat

Minden eddiginél több látványos programmal készülnek a szervezők a Tuning Show 2011-re, amely továbbra is a Budapesti Vásárvárosban kerül megrendezésre, és minden eddiginél nagyobb területen szolgál majd látványosságokkal.

Összesen 25 000 négyzetméter fedett és 35 000 négyzetméter szabadtéri területen várják a látogatókat a tuningolt autókkal és a látványos show-val. A hazai és a nemzetközi tuning élet, az autóhifi újdonságait lehet megtekinteni-kipróbálni-megvásárolni, és bemutatkozik Magyarországon az új Gymkhana autós sportág is. Akinek ez még nem mond semmit, az a következőkre készüljön fel: a gyorsulási verseny, a driftelés és a szlalom akrobatika (igen, van ilyen autós sportág is) elemeit egyesíti egy, mindennél látványosabb és több gumifüsttel járó eseménybe. Íme egy videó arról, milyen látványra lehet számítani a Gymkhana arénában!

Tavaly nagy sikere volt a kiállításon történő tuningautó-építésnek, nem utolsó sorban azért, mert az elkészült alkotást végül kisorsolták a látogatók között. Hazánkban először egy vadonatúj, a gyárból éppen csak kigördült háromajtós Volkswagen Golf VI-ost vadítanak meg a szakemberek a három nap alatt. Műanyagos munkák, teljesítménynövelés, hifi-beépítés és természetesen egy teljes fényezés is megtekinthető lesz a három nap alatt.

Egy szürke Golfból vagány tuningautót varázsolnak a kiállítás három napja alatt Egy szürke Golfból vagány tuningautót varázsolnak a kiállítás három napja alatt

A 2011-es Tuning Show az eddigiekhez hasonlóan a legnagyobb hazai szakirányú vásár is egyben, ahol a több mint száz kiállító a tuning, hifi és háttéripar egész területét lefedve kínálja termékeit . Ráadásul sokan erre a rendezvényre időzítik akcióikat, így óriási kedvezményekkel lehet hozzájutni a különféle alkatrészekhez, legyen szó a legkisebb csavarról, vagy a méregdrága, multimédiás fejegységekről. A Tuning Show-ra érkező autósok több kategóriában is összemérhetik autójuk szépségét az itthoni és környező országokból érkező versenyzőkkel. A második napon, március 26-án kerül sor a Pioneer-HUMMA hangnyomás-versenyére, ahol profi zsűrizés mellett vizsgálják az egyes autóhifik hangminőségét, hangnyomását, illetve a beszerelés minőségét.

De nem csak az autók jelentik majd az egyedüli látnivalót, a legnagyobb hazai hosztesszgárda lesz jelen a három nap során. A MISSQ támogatásával idén is megrendezik majd a Miss Carstyling Szépségversenyt, amely során tíz gyönyörű magyar hölgy várja majd a látogatók szavazatait. Erre a megmérettetésre a miss2011@carstyling.hu címre küldött, fényképes és adatokkal (név, születési év, konfekcióméret, elérhetőség) ellátott e-mailben lehet jelentkezni. A jelentkezők közül, előzetes válogatást követően 10, a szervezők által kiválasztott hölgy vehet részt a háromnapos megmérettetésen. A belépődíjak immár három éve változatlanok, a rendezvénnyel kapcsolatban további információk a www.tuningshow.hu weboldalon érhetőek el.

NYEREMÉNYJÁTÉK!
Játsszon velünk, és nyerjen páros belépőt a Showra, vagy nyerje meg a 20 db Tuning Showról készüt DVD egyikét! Részletekért kattintson>>>