2 264-en regisztráltak a bringás programokra, a legkisebbeknek szervezett Junior Bike programon több mint ötszáz gyerek vett részt, akik örömmel fogadták a Michelin Hungária ajándékát, a kerékpáros sisakot.

A Vidám Kerekezésen, amelyre a legszélesebb közönséget várták a szervezők, mintegy ezerötszázan tekertek Nyíregyháza legszebb zöldövezeti részén, míg az igazi megmérettetésen, a Nyíregyháza -Tokaj távon kettőszáznegyvenen keresték a bringás kihívásokat.

Egész nap színes programokkal szórakoztatták a Bringafesztivál résztvevőit Egész nap színes programokkal szórakoztatták a Bringafesztivál résztvevőit

A Michelin Bringafesztivál minden korosztálynak és a legkülönfélébb edzettségű kerekezőknek adott programot, s bár a BringaRally verseny volt, a nap egészének középpontjában a közlekedésbiztonság állt. A kerékpáros sisak mellett, számos olyan ajándékkal, játékos feladattal várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, amelyek a biztonságos bringázáshoz kapcsolódtak, ezzel kívánt a Michelin Hungária, a régió felelős és aktív szereplőjeként hozzájárulni a közúti biztonság javításához.

Több mint ötszáz gyermek vett részt a Michelin Bringafesztiválon Több mint ötszáz gyermek vett részt a Michelin Bringafesztiválon