Will.I.Am a Black Eyed Peas zenekarral futott be, az időközben produceri tevékenységet is végző zenész vagyonából jelentős összeget akar költeni arra, hogy segítsen annak a gettónak a lakosain, ahol ő is felnőtt. Ezért hívta életre az I.Am.Auto nevű vállalkozást, amelynek kifejezetten az a célja, hogy a gettóban élő fiataloknak adjon munkát és szakképesítést.

Egyelőre azonban csak egy autó van, mégpedig egy DeLorean alapokra épített meglehetősen furcsa szerzet, amelyet még májusban lefoglalt a rendőrség, és nem is akarja azt már visszaadni tulajdonosának. A probléma az volt, hogy Will.I.Am közúton próbálta ki az autóját, márpedig annak se forgalmi engedélye, se egyedi azonosító jegyei (alvázszám) nincsenek, így a feltűnő autót megállító rendőr azonnal le is foglalta azt. Most épp az illetékes seriff hivatal telephelyén pihen az autó, és nagy valószínűséggel a zúzdába vezet következő útja, mivel azonosító jegyek hiányában nem lehet megállapítani, ki annak a jogos tulajdonosa.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!