Kattintson ide, ha szeretné előfizetni az újságot.

A tartalomból:

BEMUTATÓK, MENETPRÓBÁK

Vezettük az Opel Corsa OPC Nürburgring Editiont, az Opel Insignia OPC Unlimited-et, kipróbáltuk a Citroen DS4-est, a Kia Optima hibrid hajtású változatát, és a nem gyári, de legalább olyan profi módon kivitelezett Skoda Superb Scout-ot.

TESZTEK, ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEK

A Toyota hat év után készít kis kategóriás egyterűt, vajon bánkódjunk azon, hogy a Verso S nincs a hazai kínálatban? Összehasonlítjuk a Hyundai ix20-assal és a Kia Vengával, hogy legyen viszonyítási alap. Az új Ford Focus első összehasonlító tesztjében dízelmotorral mérkőzik a Mazda3-assal, az Opel Astrával, a Renault Mégane-nal és a Volkswagen Golffal. A Toyota Auris hibrid gazdaságosságát a Toyota Auris dízelhez mérjük. A sportos autók kedvelőinek eláruljuk, melyik a jobb autó: BMW 1 M Coupé vagy Porsche Cayman R? A Mitsubishi ASX-et a Nissan Qashqai-al vetjük össze, a 100 000 km-es tesztben egy Honda Civic-et szedünk darabokra.

EXKLUZÍV ANYAGOK, RIPORTOK

Tudósítás a Sanghaji Autószalonról, közzétesszük az Auto Bild Design Award 2011 eredményeit, beszámolunk az Audi Balanced Mobility, azaz fenntartható autózás programjáról, és eláruljuk a műszerfalon időnként felvillanó lámpák megfejtését.